Przepisy

Makaron w kompozycji warzyw oraz kremowej pasty z ciecierzycy o orientalnym smaku kuminu

Makaron w zestawieniu z pastą bakłażanową dopełnioną suszonymi pomidorami oraz z wyrazistym serem feta

Makaron w towarzystwie pasty bakłażanowej z nutą grillowanej papryki oraz aromatycznymi ziołami

Penne skomponowane z pastą z ciecierzycy wzbogaconej w siemię lniane oraz czarny sezam, nadający wyjątkowego smaku

Mięsny farsz wraz z kremową pastą z czerwonej fasoli i soczewicy podawany z bajglami

Penne podawane z bogatą w cenne składniki pastą szpinakową z bakłażanem oraz ziarnami słonecznika

Niecodzienne grzanki w połączeniu z pastą z ananasa i cukinii

Koszyczki z ciasta francuskiego z nadzieniem z kurczaka oraz z pasty słonecznikowej doprawionej czosnkiem niedźwiedzim

Pancakes z dodatkiem słodkiej pasty kakao, daktyli oraz wiórków kokosowych

Nieszablonowe kanapki z humusem z awokado oraz z jajkiem na twardo

Pożywne kaszotto z kremowym hummusem, warzywami oraz z kaszą bulgur

Pyszne gofry z pastą ze śliwek i daktyli z dodatkiem owoców, bakalii i sosu czekoladowego

Wyborne ciasto przekładane kremem śmietankowym i pastą z truskawką i figą

Słodki i zdrowy pudding z nasion chia, tahini i miodu